Viktiga pjäser förlänger med KRIF Hockey

Idag kan vi meddela att Sebastian “Basse” Magnusson och Martin “Ekan” Ekström är klara för KRIF Hockey kommande säsong.

Sebastian gör nu sin nionde säsong i KRIF och är en spelare som bara blivit bättre med åren och är en stadig poängplockare. Martin gör sin femte raka säsong i klubben och blir oerhört viktig i försvarsspelet även kommande säsong. Sebastian och Martin tillför både spets och rutin till årets unga trupp.

– Sebastian och Martin är två KRIF-ikoner och bra lagspelare som har hög potential. Det visade de inte minst under förra säsongen då båda stod för många och viktiga poäng i matcherna. De tillför stor rutin i ett för övrigt ungt lag, säger sportchef Tobbe Karlsson.

– Vill nog påstå att Ekan gjorde sin bästa säsong förra säsongen. Därför känns det jättebra att han förlänger med oss, fortsätter Karlsson.

– Basse är viktigt både på och utanför isen. En spelare som alltid ger hundra procent. Pålitlig poängplockare som utvecklats i spelet över hela banan, avslutar Tobbe Karlsson.

Alltid Oavsett!
KRIF Hockey