Livesänd ispremiär måndag 10 augusti!

Måndag den 10 augusti är det dags för Nybro Vikings representationslag att beträda isen för första gången under säsongen 2020/2021. Ispremiären, som är en fin tradition i Nybro, kommer denna säsongen bli annorlunda av förklarliga skäl men vi kommer att erbjuda er att se ispremiären live genom att föreningens eminenta mediateam kommer att sända ispremiären via Vikings-TV!

Under förra veckan återsamlades Nybro Vikings representationslag, samtliga i truppen är på plats i Nybro förutom det senaste tillskottet Ryker Leer som anländer i September. Under två veckor är det fysträning och fystester som står på schemat för laget innan det på måndag den 10 augusti är dags att beträda isen i Liljas Arena för att påbörja förberedelserna inför starten av Hockeyettan 2020/2021.

Livesänd Ispremiär

– Sändningen startar 17.15 och pågår till ca 19.30
– Kommentatorer genom hela sändningen
– Det kommer bjudas på livesändning från hela träningen och det kommer bli matchspel för att få se spelarna i matchsituation
– Liveintervjuer med spelare, föreningsrepresentanter etc.
– Spelarna kommer att ha matchtröjor under träningen och en laguppställning kommer att finnas att tillgå för att se vem som är vem
– Livesändningen kommer att kosta 50 kr och du tar dig till sändningen genom att klicka här!

Stängd Arena

Observera att Liljas Arena är stängd vid ispremiären och tillsvidare vid representationslagets matcher, detta för att motverka smittspridning av covid-19.

Vill man inhandla sig ett säsongskort, bli medlem eller gå med i Vikingalyftet ber vi er att besöka eller kontakta kansliet.

Varmt välkomna till säsongen 2020/2021!