Tryout-veckor för J20-laget

De kommande två veckorna är alla spelare som är födda 2001-2004 och intresserade att spela J20 för Surahammars IF välkomna till Surahallen på en tryout.

Under sommaren så är det ett drygt 15-tal killar som slitit hårt med sommarfysen. Tanken är att Sura ska få en stor och bred trupp som på ett bra sätt ska kunna hävda sig i J20 division 1 denna säsong, med sikte mot J20 Elit åren som kommer.

För att bygga en slagkraftig trupp och komplettera det gäng som redan nu flagga

t för spel i suratröjan så bjuder vi i Surahammars IF därför in spelare födda 2001-2004 för en tryoutperiod. Laget som ska visa framfötterna och visa att de vill utvecklas till framtida seniorspelare i en positiv och inkluderande miljö kommer att träna måndagar, tisdagar och torsdagar kommande två veckor.

Exakta träningstider för tryoutgänget är inte spikade men de som är intresserade är hjärtligt välkomna till Surahallen i Surahammar måndag 17/8 klockan 18:30 för en kort information följt av ett träningspass. Mer information om upplägg får ni på plats.

Har du en son eller någon i din närhet so mspelar hockey och som nu vill ta nästa kliv och prova sina vingar i en ny omgivning? Tipsa gärna om bvår tryout och hjälp oss att i suras färger föra den västmanländska ishockeyn framåt.

Vad: Tryout för Surahammars J20 säsongen 20/21
När: Vecka 34-35 (mån,tis,tors)
Var: Surahallen, Surahammar. Idrottsvägen 2.

Välkomna!

Text: Mattias Forsberg