Optimera förlänger samarbetet med Surahammars IF

Det står nu klart att Optimera fortsätter som partner till oss i Surahammars IF. Optimera i Västerås är bygghandeln för proffs där man med ett brett sortiment och kompetent personal säkerställer att ditt byggprojekt blir riktigt lyckat.

Optimeras ambition är att bygga långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Optimeras kundfokus är yrkesarbetande hantverkare samt konsumenter som värderar service och kunskap.

I Optimeras varuhus finns enbart erkända varumärken för att säkerställa att ni som kund alltid är nöjda. Optimeras personal genomgår fortlöpande utbildningar för att servicen skall hålla högsta klass.

Är du hantverkare eller privatperson med krav på stort sortiment, hög kvalitet och erkänt kompetent personal? Använd dig av Optimera i Västerås. Butiken hittar du på Branthovdagatan 26 och mer information om Optimera och deras verksamhet hittar du på hemsidan.

https://www.optimera.se/bygghandel/proffs

Vi i Surahammars IF lyfter på tumstocken och riktar ett stort tack till Optimera för ert stöd. Ett stöd som ger oss goda förutsättningar att få en framgångsrik säsong.

Text: Mattias Forsberg