Biljettinfo inför träningsmatchen mot Mörrum

Bästa KRIF Hockeysupporter!

Inget är sig likt förutom att vi inom KRIF Hockey alltid har höga ambitioner med vår ishockey. Coronapandemin innebär ju som alla förstår helt nya förutsättningar för alla ishockeylag.

När vi nu har börjat säsongen med att spela träningsmatcher och så småningom seriematcher så kommer våra intäkter att bli kraftigt reducerade. Att fullt ut kompensera detta tapp av intäkter blir svårt.

Vi kommer under rådande omständigheter prova lite olika lösningar. I matchen mot Mörrum kommer biljettpriset till sittplatsbiljett på läktaren att vara 225:- inklusive kaffe. Även andra alternativ finns, se nedan!

De som tidigare köpt en biljett till matchen ska ha blivit kontaktade samt uppmanade att kontakta Linda på kansliet om man inte har för avsikt att använda biljetten. Samtidigt vädjar vi om ett swishat belopp utöver det som betalats. Enklast gör du detta genom att swisha till 1233384765, absolut inget tvång.

Vi hoppas självklart på en spännande match mot Mörrum lördagen den 12 september kl 15.

  • Sittplatsbiljett på läktaren, 225kr. Biljetterna släpps måndagen den 7 september kl 19.00. Länk https://krifhockey.ebiljett.nu/
  • Plats i VIP 1974 (35 platser), 175kr med Stor-TV och Angusburgartallrik, kaffe, 35 platser och anmälan till [email protected]
  • Soffbiljett 100kr, swishas till 123 33 847 65
  • Bortastå (alla våra matcher), valfritt belopp och till samma swishnummer som ovan.
  • Livesändning på staylive: https://play.staylive.se/krifhockey

Varmt välkommen till KRIF Hockey och Soft Center Arena 12:e september!

Var noga med att följa Folhälsomyndighetens rekommendationer!

Conny Berg
KRIF Hockey