Lindlöven värvar amerikanskt!

Joey Strada är klar för Lindlöven!

Joey, som är född 1999 i Scottsdale, USA kommer senast från de amerikanska juniorligorna där han har producerat mycket poäng under flertal säsonger.

Sportchef Osten om värvningen:
Kul att det löste sig så att Joey kunde ansluta till oss! Joey är en kvick forward som firat stora framgångar i de amerikanska juniorligorna. Vi har även fått bra recensioner på honom så det kommer bli spännande att se. Tanken är  att han kommer hit för att vara en producerande spelare.  Det ska bli riktigt roligt att följa honom i vinter!

Strada landade i Sverige under onsdagen men har fortfarande inte varit på is på grund av materialförseningar. Förhoppningsvis hinner han med en träning under dagen och eventuellt ser vi honom på lördag mot Tranås!