Träningsmatch Skövde IK – Enköpings SK, den 20/9 kl. 16.00

På söndag den 20/9, kl. 16.00 välkomnar vi Enköpings SK till Billingehov.

Vi är fullt medvetna om att hockeysuget är stort och att många inte kommer att kunna se matchen på plats. Vi kan tyvärr inte råda över läget utan de restriktioner som gäller om 50 personer måste vi följa.

Vi kommer återigen ge 50 st. av våra säsongskortsinnehavare möjlighet att se matchen på plats. För att gå på matchen måste du anmäla din plats till Klubbchef Anders Lundström på mail. Vid fler än 50 intresserade kommer vi att låta turordning avgöra.

Mail till Anders: anders.lundstrom@skovdeik.se

Anmälan skall vara oss tillhanda senast lördag 19/9, kl. 21.00. Besked lämnas åter senast söndag 20/9, kl. 09.00. För att få se matchen på plats måste säsongskort vara betalt. Anmälan skall innehålla fullständigt namn, telefonnr och mailadress. Detta för att vi som arrangör måste ha namnlista att pricka av mot.

Givetvis kan man se matchen via vår Webb-TV och sändningen hittar ni här: Skövde IK – Enköpings SK

Vi hoppas att snart få välkomna vår fantastiska publik till Billingehov igen. Det är både tomt och tyst utan er.

#tillsammansärviSIK