SIK-Stödet – Swishkampanj

SIK-vänner!

Beskedet om fortsatta publikrestriktioner slog ner, kanske inte som en bomb men det gör att föreningen går in i sin tuffaste tid någonsin. Om detta fortsätter så kommer vi att gå miste om över 700 000:- i och kring våra A-lagsmatcher fram till Jul. Detta går såklart inte obemärkt förbi utan vi behöver all hjälp och allt stöd vi kan få. Därför sträcker vi ut en ödmjuk hand och hoppas att många vill bidra i SIK-Stödet.

Målet med Swishkampanjen “SIK-Stödet” är att föreningen ska få in livsviktiga pengar för vår fortsatta överlevnad. Senaste Swishkampanjen gav drygt 150 000:- och vi hoppas att vi kan återupprepa succén.

Du stödjer oss genom att Swisha valfritt belopp till nedan Swishnummer eller genom en betalning till vårt Bankgiro. Alla bidrag är välkomna!

Swishnummer: 123 538 33 69
Bankgiro: 655-2756
Märk betalningen med “SIK-stödet”

– Efter en turbulent vår och sommar ser vi inget slut på pandemin och dess effekter på oss som förening, både på kort och lång sikt. Vi går igenom ett stålbad ekonomiskt och extraordinära insatser krävs för att få rätsida på situationen. Med regeringens besked om fortsatta publikrestriktioner ser vi stora ekonomiska konsekvenser och vi förlorar ca 15% av föreningens totala omsättning om hela grundserien spelas utan publik.

Vi lanserar nu denna kampanj och ber ödmjukast om hjälp och stöttning i detta tuffa läge. Vi har full förståelse och respekt för att även vår publik  har påverkats av läget som råder men hoppas att många bäckar små ska bidra till stora flöden in. Tillsammans är vi SIK och jag hoppas att vi tillsammans visar SIK-Hjärtat säger Ordförande Alexander Fornsjö i en kommentar.

Berätta gärna om ditt stöd i sociala medier, använd hashtagen #SIKstödet.

Resultatet presenteras fortlöpande på vår hemsida och våra sociala medier.

Tack för ert bidrag!

Med vänlig hälsning,
Styrelsen i Skövde IK!