Proofdoor ny partner till Surahammars IF

I veckan blev det klart att portleverantören Proofdoor ansluter som ny partner till oss i Surahammars IF. Proofdoor är en av landets största importörer, leverantörer och installatörer av portar till både hem och industri.

Proofdoor med bas på Eriksbergsområdet i Hallstahammar säljer kvalitetsportar till hem, lager och industri – individuellt anpassade och monterade på plats. Dom utför även service på lager- och industriportar.

Proofdoor har lång erfarenhet i branschen och kan med sin spetskunskap på området alltid tillmötesgå kunders olika behov och önskemål. Företaget kan i princip erbjuda en lösning för varje portbehov genom sitt breda utbud av modeller, ytbehandlingar, material och färger.

Proofdoor har ett långt och genuint intresse av att bidra till ett levande föreningsliv och stöttar förutom oss i Surahammars IF även andra föreningar i Hallstahammar, Surahammar, Västerås och Köping.

– Svenskt föreningsliv står sig starkt och det är tack vare alla eldsjälar där ute som lägger ner mycket tid och energi i klubbarna – nästan alltid ideellt. Vi vill vara med och bidra så att de här föreningarna kan fortsätta att utveckla barn- och ungdomsidrotten, säger Tomas Svensson VD på Proofdoor.

Är du i färd med att byta ut din garageport hemma eller på ditt företag? Ta kontakt med Proofdoor i Hallstahammar.

Mer info se:  https://proofdoor.se/

Vi i Surahammars IF lyfter på hatten och riktar ett stort och hjärtligt tack till Tomas och gänget på Proofdoor för att de med sitt stöd hjälper oss som förening framåt.

Text: Mattias Forsberg