Vikingstidningen blir Vikingsmagasinet – 20 sidor premiärläsning!

De senaste 14 (!) åren har Nybro Vikings i egen regi givit ut den mycket populära Vikingstidningen lagom till seriepremiären för föreningens representationslag. Det är ett gäng ideella krafter (ingen nämnd, ingen glömd genom alla år) som tillsammans med föreningsrepresentanter har skapat, producerat, gjort intervjuer och sålt annonser vilket är en helt enorm insats. På det sättet har föreningen tjänat pengar via annonserna men också fått ut ett stort exponeringsvärde via den stora spridningen i regionen och alla dess läsare. En insats värd att minnas!

När åren går så utvecklas också samhället och givetvis har ingen missat hela 00-talets ofantliga digitala utveckling. Nybro Vikings har beslutat att hänga med i den utvecklingen och göra om Vikingstidningen till Vikingsmagasinet.

Vikingsmagasinet är en digital utgåva som vi har för avsikt att släppa två gånger per säsong, en gång på hösten och en gång på våren. Innehållet ska givetvis handla om föreningens aktiva och övriga som bidrar till föreningen eller på annat sätt följer oss. Vi hoppas på fortsatt intresse!

Läs första numret här!