Vinst i Malung!

Lindlöven tog med sig tre viktiga bortapoäng hem efter att ha besegrat Malung med 6-4.

Det var hemmalaget som tog ledningen med 1-0 i den första perioden men genom mål av Vladimir Chetverikov och Anton Toolanen kunde Lindlöven ta ledningen med 1-2. Malung kvitterade till 2-2 innan Simon Brännvall kunde göra 2-3 innan pausvilan.

Under de sista tio minuterna i andra perioden spelade Lindlöven riktigt bra och kunde gå ifrån till 2-5 innan perioden var slut. Målskyttar var Joey Strada och Alexander Kovalonok.

Malung reducerade till 3-5 I början på den tredje perioden innan Jesper Broeng kunde utöka till 3-6. Malung gav sig inte och kunde reducera till 4-6 innan matchen var slut.

Lindlöven tog en mycket välförtjänt seger. På fredag väntas derby mot Kumla hemma i Lindehov.