Skövde IK – Mariestad BoIS HC, söndag den 25 oktober kl. 16.00

På söndag den 25 oktober, kl. 16.00 hälsar vi Mariestad BoIS HC välkomna till Billingehov för seriematch i ATG Hockeyettan Västra.

Tyvärr är det många som inte kommer att kunna se matchen på plats då publikrestriktioner fortsatt gäller om 50 personer.

För att göra det så rättvist som möjligt kommer vi att lotta ut 50 st. platser till matchen bland våra privata säsongskortsinnehavare och sponsorer. För att vara med i utlottningen måste du anmäla din plats till Klubbchef Anders Lundström på mail.

Mail till Anders: anders.lundstrom@skovdeik.se

Anmälan skall vara oss tillhanda senast lördag 24 oktober, kl. 17.00. Besked lämnas åter senast söndag 25 oktober, kl. 09.00. För att få se matchen på plats måste säsongskort och sponsoravtal vara betalt.
Anmälan skall innehålla fullständigt namn, telefonnr och mailadress. Detta för att vi som arrangör måste ha namnlista att pricka av mot.

Glöm inte chansen att se matchen i A-Möbler Lounge! Tänk dig att se matchen som hemma i soffan, fast LIVE på första parkett i Billingehov! All inclusive ingår (kaffe, fika, godis, läsk).

För att vinna din plats i A-Möbler Lounge:
Swisha 100kr till: 123 538 33 69 eller betala via Bankgiro: 655-2756. För varje 100kr får du en chans att vinna. Exempelvis: om du Swishar 200kr har du två chanser, 300kr har du tre chanser osv.
Vinnaren dras lördag 24/10 och meddelas på vår hemsida.
OBS viktigt! Märk betalningen med “A-Möbler Lounge”.

Givetvis kan man se matchen via vår Webb-TV och sändningen hittar ni här: Skövde IK – Mariestad BoIS

Tyvärr får vi som klubb inga pengar för de matcher ni köper, däremot går 10% av ett köpt månadsabonnemang till klubben om ni väljer Skövde IK som favorit vid tecknandet av abonnemang.

Detta blir ett speciellt derby där många som vill se matchen live inte kommer att kunna ta plats. Vi hoppas på förståelse och tålamod i detta prekära läge.

#tillsammansärviSIK