Övertidsseger mot Wings i en svängig match

Huddinge vinner på övertid mot Wings i en svängig match. I den första perioden kunde Wings ta ledningen två gånger om, men Huddinge kom tillbaka båda gångerna och perioden slutade oavgjort, 2-2.

I den andra perioden kom Huddinge ut hårdare och man förde matchen mer och fick därigenom också två mål framåt och kunde gå till pausvila med ledning, 4-2 inför den tredje perioden.

I den tredje perioden kom Wings tillbaka ordentligt och kunde genom tre snabba mål reducera, kvittera och ta ledningen. Huddinge lyckades kvittera och matchen gick till förlängning där Huddinge tog bonuspoängen.
-Det är en kämpaseger, där vi drar det längsta strået till slut, säger Chrisopher From Björk och fortsätter:
– Det är en match som böljar fram och tillbaka, det är två bra lag. Vi jobbar hårt för varandra och vi lyckas ta två poäng vilket känns väldigt skönt.

Wings gjorde tre snabba mål i den tredje perioden, vad hände där?
-Det är så det kan bli i matcher, de fick ett bra flyt i sitt spel och vi stod lite på hälarna. Jag tycker också att vi efter powerbreaket kommer tillbaka och tar tag i taktpinnen, avslutar Christopher.