Ingen publik på hemmamatcherna tom 19/11.

Vallentuna Hockeys styrelse har idag tagit beslutet om att inte ta in någon publik på sin hemmamacher till och med 19/11 med hänvisning till de direktiv som FHM gick ut med igår.

Patrik Stolt, Ansvarig A-lagsverksamheten, media och event utvecklar:

-Vi som förening vill ta ett tydligt ansvar om vår hälsa och verkligen se till att följa FHM:s direktiv och det blir ju en väldigt speciell situation med budskapet om att gå på match i HockeyEttan när myndigheten i vår region och andra sidan säger att vi skall “Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med  samt Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar.” (FHMs hemsida). 

-Så klart innebär detta en hel del negativa konsekvenser för våra supportrar, partners, sponsorer, m.fl. men vi vet att det finns en stor förståelse och trots allt, det viktigaste är vår hälsa. Beslutet omfattar ju skärpta allmänna råd för verksamheter – såsom idrottsanläggningar – som är en arbetsplats som vi i Vallentuna Hockey värnar starkt om. Vi har ju erfarit Coronan i vårt A-lag och J20 lag och vet vad vi skall förhålla oss till,  hur viktigt det är att följa rekommendationer och riktlinjer.

-Oslagbart nu är att vi har ATG HockeyEttan Play plattformen med live sändningar och här räknar vi med att få extra stöd från alla våra tittare och er andra som följer oss genom att ladda ner matcherna, eller ännu bättre med att skaffa månadsabonnemang där du stöttar Vallentuna Hockey genom att ange klubben vid tecknandet och sedan förhoppningsvis swisha sina solidariska “soffbiljetter” till oss, avslutar Patrik Stolt.

Håll i- Håll ut med Hjärta & Vilja