Seger för Kalix och Sundsvall

Två matcher i ATG Hockeyettan Norra spelades idag där Kalix och Sundsvall vann på ordinarie tid.

Kalix gästade Östersund och ledde med 0-2 efter första perioden. I andra perioden kom Östersund tillbaka och båda lagen levererade två mål. Mållöst i sista perioden med slutresultatet 2-4. Östersund spelar ytterligare en hemmamatch redan imorgon och gästas av Kiruna AIF.

Matchtät helg för Kiruna AIF denna helg som spelade borta mot Sundsvall. Även dem stod för två mål i första perioden och ledde med 0-2. Sundsvall reducerade med ett mål i andra perioden och ytterligare två mål i tredje perioden och tog därmed sin tredje seger för säsongen, slutsiffran blev 3-2 till Sundsvall.

Kiruna AIF som ligger under strecket behöver plocka poäng för att säkra en plats i Allettan. Kalix med sina tre raka segrar har rest sig snabbt i tabellen där flera lag står tätt med små steg i poäng mellan varandra. Gapet mellan Östersund och Sundsvall är reducerat och mycket kan hända i tabellen för ATG Hockeyettan redan imorgon då dessa matcher kommer spelas:

Sundsvall – Kalix

Östersund – Kiruna AIF

Örnsköldsvik -Piteå

Allhelgonahelgen avslutas imorgon med spännande matcher även i de andra serierna. Nedsläpp 15:00 i ATG Hockeyettan Norra och 16:00 i övriga serier.

 

Redaktionen