Torsdagens matcher

Tre matcher spelas ikväll i ATG Hockeyettan.

Kvällens matcher
Teg-SK Lejon

Teg tar emot SK Lejon hemma i A3 Arena, hemmalaget ligger i nuläget trea i den norra serien på samma poäng som tvåan Östersund. En vinst i kvällens match skulle vara otroligt viktig för att inte bara gå om Östersund i tabellen, utan även för att öka avståndet nedåt i tabellen. SK Lejon ligger elva i den norra serien, vi får se om de kan överraska mot Teg och hitta en positiv trend innan grundserien är slut.

Kiruna IF-Vännäs

I lagens senaste möte var det Vännäs som vann uppe i Kiruna med 4-1. Vi kan förvänta oss ett revanschsuget Kiruna som siktar på att gå om Vännäs i tabellen efter kvällens match samt ta sig närmre en Allettan-plats. Vännäs däremot har vunnit sina två senaste matcher och är även dem ute efter en plats i Allettan.

Boden-Piteå

Piteå gästar Boden ikväll, senast lagen möttes var det Piteå som vann hemma med 4-2. Piteå som haft det tufft i sina senaste matcher vill förmodligen hitta tillbaka till den formen de inledde denna säsongen i.

Matcherna går som vanligt att se på vår playkanal.

REDAKTIONEN