Borås: Inför BHC – Kalmar HC / Jumbotronen är på plats!

Borås Hockey – Kalmar HC fredag den 20 november kl. 19:00 Borås Ishall

KÖP BILJETTKÖP MATCHEN ONLINE – KÖP MÅNADSABONNEMANG – MATCHSTATISTIK

Jumbotronen som vi alla har väntat på, är äntligen på plats över isen i Lejonkulan! Det har även installerats skärmar ute vid entrén som ger en fin inramning av vår ishall. Missa nu inte att vara på plats och se detta, det finns biljetter kvar så det är bara att klicka på länken ovan och entra Lejonkulan ikväll! Det är viktiga poäng som står på spel mellan BHC och Kalmar HC, så BHC kommer behöva allt stöd de kan få från läktaren. Vi hoppas på en fin start på denna helgen och att BHC går all in för tre poäng. Nu kör vi!

Borås Hockey riktar ett stort tack till LEDventure för ett fint samarbete med leverans av jumbotronen!

Senaste matchen som spelades, var borta mot Nybro Vikings i onsdags. Där blev det dessvärre förlust med 6-1 efter en tuff start för boråsarna i boxplayspel i 5 minuter. Kvällens enda mål gjordes av inlånade Alexander Lundman, med pass från Anders Eriksson.

Det är en viktig match ikväll, men först, några ord om den senaste borta mot Nybro. Tankar om den?
– Nybro vinner fullt rättvist. Dem får en kanonstart på matchen och har egentligen kontrollen hela vägen. Jag tycker vi åkte mycket skridskor, däremot åkte vi kanske lite fel stundtals och blev långa i laget. 

Nu kommer alltså Kalmar på besök ikväll, hur ska vi stå upp emot dom? 
– Skickligt lag, finns mycket finess och skills i deras trupp. För vår del handlar det om att spela som en enhet över hela isen och fortsätta med skridskoåkningen. Jag vill se fler spelare som deltar i spelet i denna matchen, att vi blir den maskin vi var mot Halmstad.

Hur är läget i laget inför kvällens match?
– Näslund och Ossipov är tillbaka i spel. Linus Karlsson, Martin Karlsson, Henrik Eriksson, Melwin Sundèn och Philip Svensson är ej tillgänglig. När dem är tillgängliga för spel igen är oklart. Men förhoppningsvis är alla tillgängliga inom 1-2 veckor.

Vem står?
– Viktor vaktar kassen.