Dalen-Köping, 5-1!

Gott Dalen, en studs tillbaka i vinnarspåret när Dalen vinner över Köping med 5-1!
Köping började bra och tog ledningen genom Linus Skager i första perioden i Powerplay och det blev den perioden enda mål. Efter 9:18 i andra perioden kvitterade Dalens två-målsskytt Emil Larsson och efter detta kontrollerade Dalen matchen och kunde vinna med 5-1. Mycket skönt att vara tillbaka i vinnarspåret igen. Christian Persson från HA74 förstärkte på backsidan, eftersom Division 2 har stängt ner sitt seriespel tills vidare kommer vi få Cristoffer ett antal matcher till, han är ju en rutinerad spelare med 9 SHL-säsonger i bagaget, den senaste i HV71 i  fjol. Målskyttar Dalen, Emil Larsson 2, Kristian Røykås Marthinsen, Johan Malmborg och Felix Wermelin. Mer matchfakta finns här. Läs mer om matchen i JP. Matchen i repris samt Highlights finns på DalenTV.
Fotograf: Marcus Vilson.