Resultat från torsdagens matcher

Tre matcher spelades igår kväll i ATG Hockeyettan, highlights från matcherna går att se på vår playkanal.

Teg-SK Lejon 8-1
Teg mötte igår SK Lejon hemma i A3 Arena, matchen gick som många trott på förhand med en seger för hemmalaget. Med sin nionde seger för säsongen lyckades man gå om Östersund i den norra serien och ligger nu tvåa.

Kiruna AIF-Vännäs 2-4
Även Vännäs klättrade i tabellen efter vinst borta mot Kiruna AIF, vinsten gjorde att de gick om Kalix i tabellen och nu ligger på en Allettan-plats. För AIFs del ligger man inte långt efter, men om de vill ha en chans att ta sig vidare måste de ta poäng mot några tuffa lag i sina kommande matcher.

Boden-Piteå 5-1
Piteå som började säsongen bra har tappat formen lite under sina senaste matcherna. I tabellen är det flera lag som jagar dem bland annat Vännäs och Kalix som ligger en poäng efter, för att behålla Allettan-platsen de sitter på just nu behöver Piteå hitta tillbaka till hur de inledde säsongen.

REDAKTIONEN