Wed 27 Jan 18:00
Hockeylag ÖST -
Hockeylag THO -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag SUN -
Hockeylag ÖRN -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag ENK -
Hockeylag FOR -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag HANV -
Hockeylag BOR -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag VIM -
Hockeylag VIS -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag HUD -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag DAL -
Hockeylag KAR -
Thu 28 Jan 19:00
Hockeylag PIT -
Hockeylag HHC -
Fri 29 Jan 19:00
Hockeylag SKL -
Hockeylag KAIF -

Borås: Inför Hanhals Kings – Borås Hockey

Hanhals Kings – Borås Hockey fredag den 4 december kl. 19:00 Kungsbacka Ishall

KÖP MATCHEN ONLINE – KÖP MÅNADSABONNEMANG – MATCHSTATISTIK

Efter en hel del flyttade matcher på grund av covid-19 som har drabbat de flesta lagen i HockeyEttan, så är det äntligen dags för match igen! Denna match skulle ursprungligen spelats vid ett annat datum och har blivit flyttad till idag. Det är Hanhals Kings som står inför motståndet och vi hoppas på att det är ett gäng taggade killar som åker till Kungsbacka Ishall för att kriga för tre poäng ikväll! Det är viktiga poäng som står på spel. Hoppas ni tittar hemma i TV-soffan!

Efter ett längre avbrott på grund av covid-19, så ska vi åter in i match igen. Hur står det till i laget och hur har det sett ut de senaste veckorna?
– Jomen nu är vi på benen igen. Exakt hur det har sett ut de senaste veckorna vet faktiskt inte jag, Petri höll i träningarna och matchen under tiden jag var borta. Jag fick hålla mig hemma över en vecka för att jag var sjuk, Kalmarmatchen fick jag följa hemma från TV-soffan. När jag var tillbaka igen så stängde vi ned. Däremot så samlades vi igår igen och körde våran första träning sedan nedstängningen. Bra träning tycker jag utefter förutsättningarna, då killarna inte hade varit på is på ett tag.

Vad är det som gäller ikväll för att knipa tre poäng?
– Arbetsinsats och jobbet utan puck kommer vara en stor nyckel givetvis. Vi måste upp i skridskoåkningen och vinna närkamperna. Hanhals är ett jobbigt lag att möta, då måste vi vara minst lika jobbiga. Jag vill också se att vi verkligen vågar spela vårt spel, vågar delta i alla zonerna.

Vem står i mål?
– Viktor vaktar kassen idag.

Läget i truppen?
– Läget är bra i truppen tycker jag, vi har fått tillbaka en hel del spelare i träning igen. Näslund, Linus Karlsson, Melwin Sunden, Philip Svensson och Niklas Persson är inte med idag. I Philips fall kan jag meddela att han gjorde sin första ”riktiga” träning igår igen efter att ha blivit skadad i premiären mot Halmstad.

Något tillägg från J20?
– Nej, inga tillägg från Juniorerna till denna matchen.

Nu önskar vi BHC ett stort lycka till i kvällens match!