Tisell: ”Hålla ångan uppe”

Nybro Vikings avslutar Hockeyettan Södra under onsdagseftermiddagen när Tranås AIF står för motståndet på bortais. Vikings är klara för spel i Allettan och spelar för att behålla sin andraplacering i serien.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Onsdag den 6 januari.
Nedsläpp: 15.00.
Arena: Stiga Arena.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

En härlig seger mot serieledarna igår, tankar kring matchen?

– Vi fick börja matchen med några boxplay, som vi löste bra. Efter det kom vi igång och såg riktigt fräscha ut. Vi hade en enorm kvalitet på våra avslut och det var roligt att se mål från fyra olika formationer. Målen gör att vi hamnar i en bra situation i matchen. Sedan hade jag väl kanske velat tagit bort något mål bakåt, men i det stora hela var det härliga mål, ett bra boxplay och vi såg fräscha ut.

Imorgon avslutas grundserien mot Tranås, tankar kring den matchen?

– Vi ska försöka hålla ångan uppe, ladda om batterierna och göra en så bra match som möjligt.

Läget i truppen?

– Vi har ett frågetecken gällande Fabian Ilestedt, han kommer inte att spela i morgondagens match. Vi får se hur vi sätter ihop laget i morgon.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!