Inför Troja och Foudy kallas hem

I eftermiddag är det åter dags för match och nu är det dags att mäta krafterna mot IF Troja/Ljungby. Foudy har kallats hem och en egen produkt hämtas in som ersättare från Rögle BK J20. 

Till eftermiddagens match sker vissa förändringar i truppen. Colorado Avalanche har kallat hem Jean-Luc Foudy för att de vill ha han i spel i deras farmalag Colorado Eagles i AHL. Detta gör att Foudys tid i Mörrum Hockey är över och vi önskar han all lycka i sin framtida karriär.

Ersättare till Jean-Luc Foudy hämtas i från Ängelholm och Rögle BKs J20-lag. En egen produkt i form av Edvin Hansson kommer istället att ersätta Foudy i matchen mot Troja och det är ett lån från dag till dag som gör att han i eftermiddag åter spelar för sin moderklubb. Vi hälsar Edvin varmt välkommen tillbaka till Mörrum Hockey.

IF Troja/Ljungby – Mörrums GoIS IK
Ljungby Arena
16.00

Matchen ser ni som vanligt på Hockeyettans plattform och via följande direktlänk: IF Troja/Ljungby – Mörrums GoIS IK