Sun 28 Feb Slut
Hockeylag ENK 4
Hockeylag PIT 3
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag KIF 3
Hockeylag SKL 5
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag ÖST 1
Hockeylag BOD 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag HHC 4
Hockeylag KAL 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag HANV 1
Hockeylag THO 6
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag GRU 2
Hockeylag ESK 4
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag KÖP 4
Hockeylag MAL 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag SUR 5
Hockeylag KUM 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag KRIF 4
Hockeylag TRA 3
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag Kalm 3
Hockeylag TYR 0
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag DAL 2
Hockeylag MAR 0
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag KAR 4
Hockeylag HUD 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag TRO 3
Hockeylag SKÖ 1
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag HIF 0
Hockeylag WIN 3
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag STR 2
Hockeylag NSK 4
Mon 01 Mar Slut
Hockeylag TRA 4
Hockeylag HAN 6
Mon 01 Mar Slut
Hockeylag VIM 2
Hockeylag NYB 4
Tue 02 Mar 18:00
Hockeylag ÖST -
Hockeylag BOR -
Tue 02 Mar 19:00
Hockeylag VHC -
Hockeylag ÖRN -
Wed 03 Mar 18:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag MAL -
Hockeylag SUR -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag KÖP -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag LIN -
Hockeylag GRU -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag KIF -
Hockeylag KAIF -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag HAN -
Hockeylag HHHC -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag BORÅ -
Hockeylag TYR -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag KRIF -
Hockeylag Kalm -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag DAL -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag KAR -
Hockeylag MÖR -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag NSK -
Hockeylag VHF -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag WIN -
Hockeylag STR -
Wed 03 Mar 19:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag HIF -
Thu 04 Mar 18:00
Hockeylag ÖST -
Hockeylag HHC -

Ronny inför Huddinge

Senast blev det en 4-1-seger i derbyt mot Skövde, men i eftermiddag väntar en ny tuff match då serietrean Huddinge står för motståndet. Men vad har då Bois assisterande tränare att säga om matcherna?

Det blev seger i derbyt, i en väldigt väl genomförd match!

Ja det tycker jag. Jag tycker vi gjorde mycket saker bra saker och vinner rättvist, det känns gött.

Vad gör ni bra?

Lite basic-saker. Vi täcker skott och följer linjerna vi pratat om. Det föll vi ifrån mot Visby på grund av trötthet, så det är skönt att vara tillbaka så det inte var en formsvacka. Vi täcker 10 skott och kanske 2 mot Visby. När vi spelar enkelt så blir vi framgångsrika.

Är det några spelare du vill lyfta fram?

Jag tycker kollektivet gör det jättebra, men Simon Svensson täcker skott flera gånger och jobbar för laget. Han täcker skott med 30 sekunder kvar, det uppskattar vi tränare enormt, att man sätter laget först.

Mot Visby så fick ni bensintorsk, men trots att ni saknade 6 spelare och hade en juniorfemma så orkade ni ändå?

Det som är skönt är att vi har många juniorer, tyvärr har dom inte fått träna, men de visade att vi har en bredd. Men det är klart det blir tufft med så många borta, det håller inte i längden. Men det är skönt ändå att vi har juniorer som kan kliva in, vi fixar att ha några borta.

Precis efter matchen var klar så gjorde ni också klart med en ny spelare, Joonas Alanne. Vad kan du säga om honom?

Jag har träffat honom i torsdags och så tränade han igår. Han tillför mycket erfarenhet men det syns också att han har många verktyg i sin verktygslåda, Han har väldigt bra speluppfattning och skott och verkar otroligt klok på isen. Sedan vill jag se honom i matchsituationer först för att veta mer, men han ser jättebra ut. Calle har lyckats bra med den värvningen och vi har fått in erfarenheten vi saknat lite.

Hur viktigt är det med att få in erfarenhet?

Det är viktigt med erfarenhet när det drar ihop sig. Att leda laget och spela med smartness i avgörande lägen. Det är sådant man lär sig under en karriär, det får man med erfarenheten. Små grejor man lär sig, och de kommer bara bli viktigare och viktigare ju längre vi kommer på säsongen.

Hur är skadeläget?

Det var folk som var krassliga igår, det var en del som saknades på träningen igår, men vi får bestämma vid matchen. Det är det som är dumt i dessa tider, att vid minsta symptom så får man stanna hemma. Vi har en preliminär plan men får avvakta och se vilka som är spelklara. Det är tråkigt att få ändra precis inför matchen, men då är det viktigt med ett bra grundspel där alla vet vad de ska göra på isen. Det har vi nött mycket på och det har vi nytta av. Anton Pettersson som fick spela forward mot Skövde hade aldrig gjort det innan men gjorde det jättebra, det hänger ihop med att alla vet hur vi vill spela. Men får se hur läget är på spelarfronten.

Till sist: Huddinge står på andra sidan, vad kan du säga om dom?

Det är alltid tuffa matcher mot Huddinge. Det är ett stabilt gäng, förra året hade de mer stjärnglans, nu är det mer ett hårt jobbande lag. Men dom är skickliga, framför allt är dom otroligt duktiga i powerplay, så vi får inte dra på oss onödiga utvisningar. Sådana grejor blir viktiga, men också att jobba hårdare än motståndarna i 60 minuter.

Nu har ni haft tre spellediga dagar inför matchen, är ni fräschare nu?

Det är klart när vi går kort om folk och det är match varannan dag så sliter det. Nu kan man träna hårdare, på slutet har det mest varit lättare träningar, och det kommer vi ha nytta av längre fram. Vi hade en otroligt bra träning igår, så jag tror på bra fart idag från start.