Tue 13 Apr Slut
Hockeylag NYB 9
Hockeylag MAR 1
Tue 13 Apr Slut
Hockeylag HHC 1
Hockeylag TRO 2
Fri 16 Apr 18:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Fri 16 Apr 18:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HHC -

Nybrokillen Isak Andersson ansluter

Nybrokillen och målvakten Isak Andersson ansluter till Nybro Vikings. Isak spelade sin juniortid i Frölunda HC och Södertälje SK innan hans seniorkarriär tog sin början med två säsonger i Mariestad BoIS och den nuvarande säsongen inleddes i Sollentuna HC.

– Isak kommer att köra med oss denna veckan till att börja med, sedan får vi se vart det tar vägen. Robin Johansson fick en lättare smäll mot huvudet i lördagens match och kommer vila ett par dagar innan han är igång igen, säger klubbchef Rasmus Aro.

Nybro Vikings hälsar Isak Andersson varmt välkommen!

Foto: Anna Engström, Mariestad BoIS Hockey