Förändringar i A-truppen. Varmt välkomna Adam och Hugo

Mörrum Hockey kan meddela att förändringar i A-truppen har skett. 2 nya killar inkommer och 2 har självmant valt att avbryta sina avtal med Mörrum Hockey och söka nya utmaningar på annat håll.

Vi börjar med att meddela killarna som tillkommer till representationslagets trupp. Vi hälsar backen Adam Åkesson och forwarden Hugo Wirell varmt välkomna till Mörrum Hockey och Jössarinken.

30-årige Adam Åkesson är en back med massvis rutin på en nivå högre än laxarnas serietillhörighet. Adam har under senaste säsongerna främst tillhört BIK Karlskoga och Tingsryd AIF i Hockeyallsvenskan men tillhörde ifjol Vienna Capitals Silver i AlpsHL och inledde den här säsongen i Alvesta SK i Hockeytvåan.

Nästa spelare att anlända till Mörrum är en ung kille född 2001. Hugo Wirell är en forward som gjort massvis med mål de senaste säsonger i Växjö Lakers HC J20. Wirells säsong i seriespelssammanhang tog dock slut tidigt i och med att J20 Nationell (tidigare Superelit) pausats och ej kommer att återupptas 2020/21.

2 spelare som de senaste dagarna valt att säga upp sina kontrakt med Mörrum Hockey är forwards #11 Emil Lindgren och #45 Hampus Henriksson. Båda två har självmant velat lämna och söka speltid och större roller på annat håll.

Intervjuer med nyförvärven ska komma senare i veckan.

// David Särnby