Förändringar i KRIF Hockeys spelartrupp

Förändringar i KRIF Hockeys spelartrupp

KRIF Hockeys representationslag har under säsongen av olika anledningar tappar flera spelare i sin trupp. Detta gör att vi måste komplettera denna. I ett första skede lånades Hugo Wendt och Kalle Bartholdsson in från Malmös respektive Rögles J20-verksamhet. I dagarna gjordes det klart med den från Finland bördiga Daniel Bäckström. Daniel är center och tilltänkt ersättare till Jakob Ringsby. Under nuvarande pandemi och det begränsade seriespelet som råder, måste KRIF även i händelse av målvaktsskada gardera sig med en extra målvakt. Detta gör föreningen med ett lån av Felix Tengvall, även han från Rögles J20-verksamhet. Då Isak Edman är skadad går Felix rakt in i laget. KRIF har tre ordinarie backar borta, Tomislav Lovric som flyttat, samt Marcus Jörgensen och Jonathan Karlsson på skadelistan. Detta innebär att KRIF söker efter en backförstärkning.

Alltid Oavsett!

Emil Ivansson
Tränare och Sportchef
KRIF Hockey