Road trip #2 avklarad – Nu börjar det likna något

Nu har Forshaga mött alla lag i ATG Allettan Norra och med facit i kan man konstatera att inget lag är omöjligt att slå för årets lagkonstellation. Visserligen gjorde laget sämre insatser mot både Hudiksvall och Enköping, men svackan visade sig vara tillfällig och laget har verkligen ryckt upp sig och visat karaktär och plockat hem tio poäng av tolv möjliga mot några av de tänkta topplagen i serien på de senaste fyra matcherna. Nu vänder serien för Forshagas del och vi ser fram emot sju matcher på hemmaplan under den andra halvan!

I dagsläget ligger laget på en fjärdeplats i den jämna och ofullständiga tabellen. Det har visat sig att alla slår alla (förutom Boden än så länge), så det kommer förmodligen bli ett jämnt race med små marginaler hela vägen till den sista omgången. Forshaga har i alla fall skaffat sig ett bra utgångsläge inför fortsättningen!

Nästa match är inte förrän på lördag då Boden gästar Ängevi Ishall. Vi får hoppas att hemmaplansfördelen ska väga över matchen till vår fördel i den förväntat tuffa matchen mot seriens hittills enda obesegrade lag.

ForzaFIF  ❤️ ????

Foto: Ann Karlsson
Text: Kim Jemail