Tue 13 Apr Slut
Hockeylag NYB 9
Hockeylag MAR 1
Tue 13 Apr Slut
Hockeylag HHC 1
Hockeylag TRO 2
Fri 16 Apr 18:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Fri 16 Apr 18:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HHC -

Huddinge beger sig till Småland för match mot Troja-Ljungby

Efter sex raka förlustmatcher kunde Huddinge hitta tillbaka till vinnarspåret efter en väl genomförd bortamatch mot Skövde som innebar seger med 5-2.
– Det är självklart skönt att få vända på det här och vinna igen. Vi gjorde en bra match där vi spelade så som vi bestämt inom laget, att vara bättre vid båda målen där vi också vann många kamper, säger Peter Nylander och tillägger:
– Vi hade bra avslut och vi hade också något mål där vi tog kampen och fick mål därigenom. Det känns bra att vi kunde studsa tillbaka och få mer energi i laget, det var en efterlängtad vinst.

Troja Ljungby på bortaplan, dina tankar kring det?
– Troja är traditionellt sett ett bra lag som är med i toppen år efter år och de är framförallt starka på sin hemmaplan. Vi vet att de kommer att komma ut hårt, då gäller det att tackla deras anstormning. Vi ska fortsätta som vi gjorde senast och göra många bra saker, spela med mer pondus och självförtroende och släppa på handbromsen, säger Peter

Några förändringar i truppen?
– Wiktor Nilsson från Djurgården blir med idag och även framöver. Det blir spännande att se honom, han har en bra skridskoåkning och spelar fysiskt. Han tillför ny energi till laget samt har ett bra skott, en ung och hungrig kille. I övrigt liknande som i senaste matchen, avslutar Peter

Köp abonnemang till Webb-TV
Köp abonnemang till webbsändningarna för endast 299kr/månad, då kan du se samtliga matcher från HockeyEttans olika serier. Anger du dessutom Huddinge som favoritklubb får vi en del av pengarna.
https://live.hockeyettan.se/subscribe

Soffbiljetter till förmån för Huddinge
Stötta Huddinge genom att köpa soffbiljett till matcherna för 50kr/st, varje soffbiljett ger dig chansen att vinna en cykel från Länna Sport värd 10 000kr.
Swisha till: 123 22 410 81 och märk betalningen: Soffbiljett