Organisationsförändringar i Mörrum Hockey A-lag

Det sker förändringar inom Mörrum Hockey och huvudtränare Thomas Engman kommer framöver vara sportansvarig för Mörrum Hockey´s A-lag.

Det är sedan en längre tid klart att Mörrum Hockey arbetar med förändringar och förstärkningar i organisationen. Det sker extremt mycket på mängder av håll i verksamheten och Mörrum Hockey tar stora kliv framåt.

En del i detta är att Thomas Engman får ett större ansvar och att kommer vara sportligt ansvarig för vårt A-lag tillsvidare. Thomas kommer vara kontaktpersonen för såväl media, agenter, spelare och övriga gällande sportsliga frågor om A-lagsverksamheten.

Thomas kommer dock inte vara ensam utan verksamheten kommer att stödja honom i en grupp som arbetar gemensamt för att uppnå de mål som föreningen har uppsatt.

#baragoisare