Erik Möller förlänger sitt kontrakt

Skövdefostrade junioren Erik Möller har förlängt sitt A-lags kontrakt med ytterligare 1 år.

Erik som trots sin ringa ålder redan har över 60 matcher i Hockeyettan med Siken tog i år en helt ordinarie plats i laget, och har deltagit i alla matcher herrarnas representationslag spelat under säsongen. Han har ständigt haft en viktig roll i laget med sitt hårda jobb och uppoffrande spel.

Nu blir han kvar i SIK även nästa säsong och kommer då inleda sin tredje säsong på A-lagsnivå.

Anders Lundström Skövde IK:s klubbchef om klubbens senaste förlängning:

-Jättekul att Erik bestämt sig för att stanna här hos oss. Han har haft en fin säsong med en bra utvecklingskurva och nu hoppas vi att det ska fortsätta på samma väg och att han tar ytterligare kliv.

Han har har utvecklats hela tiden och ses ju som ordinarie i laget trots att han fortfarande är junior och har framtiden för sig. Han är otroligt ambitiös och visar ständigt vägen på träningar både på och av isen med sitt hårda jobb. Erik har blivit en viktig kugge i vårt boxplay, men jag tror och hoppas att han i framtiden även ska kunna få till fin leverans offensivt.

Skövde IK har därmed ytterligare en pusselbit klar inför säsongen 2021-2022.