Thu 22 Apr Slut
Hockeylag HHC 3
Hockeylag NYB 2
Thu 22 Apr Slut
Hockeylag MAR 2
Hockeylag TRO 3
Sat 24 Apr 16:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Sat 24 Apr 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HHC -

Forsmark förlänger

Skövde IK meddelar att man har förlängt kontraktet med Oscar Forsmark.

Oscar som numera är en av de mer rutinerade av de aktivt spelande spelarna i Siken träffar nästan exakt på gränsen till 200 seriematcher i den röda tröjan. Han kommer med denna kontraktsförlängning påbörja sin 8:e säsong som ordinarie i föreningens A-lags trupp.

Oscar hade en bra vinter efter att missat en del av försäsongen pga av skada och hade en stark avslutning på höstserien och bidrar alltid med sitt hårda jobb.

Anders Lundström säger till hemsidan i en kommentar:

-Forsmark har sett pigg ut i vinter och även sluppit att få en sönderhackad säsong pga av skador, vilket bidragit till att han mer och mer kunnat göra sig rättvisa och få en bättre utvecklingskurva. Han har ju haft lite struligt de senaste säsongerna men när han nu fått vara hel en längre period kunnat bidra väldigt mycket med sitt oförtröttliga jobb. Vi tyckte han tog ett kliv i år och hade starka vintermånader. Han är trots inte ännu 25 år fyllda, rutinerad och är uppväxt i omklädningsrummet i Billingehov. Vi hoppas givetvis att han ska ta ytterligare kliv kommande år.

Oscars kontrakt är skrivet på 2 år.