Thu 22 Apr Slut
Hockeylag HHC 3
Hockeylag NYB 2
Thu 22 Apr Slut
Hockeylag MAR 2
Hockeylag TRO 3
Sat 24 Apr 16:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Sat 24 Apr 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HHC -

Ternblad stannar i SIK

Centern Alexander Ternblad stannar i SIK.

Alexander som anlände på lån från Färjestad i mitten av Allettan när SIK behövde stärka upp på forwardsidan pga av skade och sjukdomsläget, väljer att stanna i Skövde och har signerat ett ettårs kontrakt med klubben.

Den hårt jobbande centern visade snabbt under sin vistelse att han skulle bli en tillgång med sin attityd och ständiga närvaro i alla situationer på isen, och parterna var så nöjda med varandra att man nu bestämt sig för att fortsätta samarbetet över kommande säsong.

SIK:s klubbchef Anders Lundström kan addera ytterligare en nyttig spelare till truppen och säger ang kontraktsskrivningen med Alexander till hemsidan:

Vi hade hyfsad koll på Ternblad när han kom till oss, men vi tycker att han ändå överraskat positivt under sin tid här. En ung väldigt seriös och bra kille. Han har utmärkt spelsinne och är hela tiden spelbar på isen och ser från vårt tycke ut att komplettera sin omgivning väldigt bra där han är flexibel i alla spelmoment. Sen är han en hårding som inte kliver undan i närkamperna och är bra och stark i tekningscirklarna. Det känns jättekul att han verkar tycka att vår verksamhet var ett bra ställe att vidareutvecklas på.

Hemsidan återkommer med en intervju med Alexander om hur det är att flytta till Skövde och varför det blir fortsatt spel i SIK.