Basse förlänger!

I samarbete med Finansia AB presenterar KRIF Hockey en förlängning av en av våra mest populära spelare genom tiderna, nämligen forwarden Sebastian ”Basse” Magnusson! 

Vi är glada över att Basse väljer att förlänga kontraktet. Han är en viktig spelare för oss, både på och utanför planen, en ledare i alla situationer. Han står alltid för hårt arbete och är en vinnarskalle. Basse har under säsongen som gått haft mycket skador som ställt till det, men inget som ska påverka hans kommande säsong. Basse har en stor revanschlust (ändå poängbäst i KRIF 20/21 tillsammans med Notan) efter den gångna säsongen och ser fram emot att dra igång nästa säsong. Förutom sina sysslor på isen kommer Basse för andra säsongen i rad att vara en viktig tillgång i vår marknadsgrupp.

Kontraktet är skrivet på ett år.

Välkommen till fortsättningen Basse!

Läs mer om Basse: Sebastian Magnusson – Elite Prospects

Klara spelare: Eddie Levin (fw), Sebastian Magnusson (fw) samt Felix Tengvall (mv)