Axel har förlängt

Backen Axel Abrahamsson har förlängt sitt kontrakt med SIK med ytterligare 1 år.

Axel som aldrig spelat någon annanstans än i Skövde IK, och redan gjorde A-lagsdebut under säsongen 2015-16 kommer i och med sin förlängning gå in på sin 7:e säsong som A-lagsspelare i Siken, varav de senaste 5 som helt ordinarie.

Faktum är att ”Räven” som han kallas i de inre kretsarna, de senaste 5 säsongerna totalt bara missat en match pga skada eller sjukdom. Bara det är en bedrift i sig att hylla.

Klubbchef Anders Lundström säger till hemsidan:

Axel har tillbringat hela sitt hittills vuxna liv i vårt A-lags omklädningsrum och har med sin inställning på isen och kämpaglöd blivit en kulturbärare för den yngre generationens SIK-spelare. Han är redan uppe på över 220 tävlingsmatcher för klubben vid en ålder av 23, vilket är riktigt imponerande.

Axel är oöm och hårdhudad och kommer oavkortat till spel i match och träning varje dag med en bra attityd, vad som än hänt dagen innan. Vi tror och hoppas att han ska ta ytterligare kliv i sin utveckling och vara med och driva laget på resan framåt.