Ett nyförvärv och en förlängning!

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Fastighetsbyrån i Ronneby: Otto Henell

Sportchef Emil Ivansson om Otto:

– Vi hälsar Otto välkommen till KRIF Hockey! Han är en stor och stark forward som är stark på pucken med ett bra skott. Han kommer senast från Nybro och jag har under lång tid följt honom och vi tror att Otto kan komma hit och ta nästa kliv. Otto är grymt sugen på att komma hit och samtalen vi haft visar på att han kommer att komma hit med bra energi.

Kontraktet med Otto är skrivet på 1 år och gäller från 1/8 2021.

Läs mer om Otto: Otto Henell – Elite Prospects

Foto: Nybro Vikings

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Tellit i Karlskrona en förlängning av Isak Edman

Sportchef Emil Ivansson om Isak:

– Med Isak i laget är vi nu klara på målvaktssidan. Nu hoppas vi på en rejäl tävling mellan Isak och Felix, något vi kommer att lägga stor vikt vid kommande säsong. Edman är en viktig spelare vid sidan av isen och under mina 2 år här har han tagit ett större ansvar i omklädningsrummet. Isak är liksom många andra grymt revanschsugen och jag är övertygad om att han och Felix kommer tävla om att stå kommande säsong, och med det kommer ett bra målvaktsspel.

Vi gratulerar och tackar vår samarbetspartner Tellit som dessutom får en duktig medarbetare i Isak på ekonomisidan!

Kontraktet är skrivet på ett år och gäller från 1/8 2021.

Klara spelare sedan tidigare; Felix Tengvall (mv), Eddie Levin (fw), Sebastian Magnusson (fw), Oliver Glennmar (fw).

Alltid Oavsett!