Jacob Hallberg förlänger!

KRIF Hockey presenterar i samarbete med ICA MAXI i Ronneby en förlängning av Jacob Hallbergs kontrakt för 21/22!

Sportchef Emil Ivansson om förlängningen:

– Jakob väljer att stanna hos oss, vilket vi är glada över. Hallberg är en kille som vi alltid vet vad vi får av. Han är extremt bra i PK, och på att stänga ner motståndare vilket han visade i kvalet. Han är en kille som alltid går all in och vet vad det handlar om. Han har en karaktär som alla lag behöver. Jakob har dessutom ett väldigt bra ”hockeyöga” vilket gör att han är bra på att läsa spelet och veta vart i banan han ska vara. Han är även en spelare som jag är övertygad kan växa hos oss och utvecklas ännu mer.

Kontraktet är skrivet på ett år med start 1/8 2021.

Läs mer om Hallberg: Jacob Hallberg – Elite Prospects

Klara spelare sedan tidigare; Felix Tengvall (mv), Eddie Levin (fw), Sebastian Magnusson (fw), Oliver Glennmar (fw), Isak Edman (mv), Otto Henell (fw), Gabriel Johansson (fw), Jonas Nyman (fw), Jonathan Karlsson (b)

Alltid Oavsett!