Söder & Frölunda

Ja var har dom gemensamt kan man undra.

Inte så mycket mer än att Hammers idag presenterar ett par nyheter.

Sportchef

Niklas Söderström förlänger sitt kontrakt till 2023 och får även därmed ett tydligare helhetsansvar för den sportsliga utvecklingen.
Vi är glada att vi får förlänga samarbetet med Niklas, säger klubbdirektör Håkan Strömqvist, och att vi får kontinuitet i föreningen.

Resan mot allsvenskan 2023 fortsätter i tydlig målinriktning. Många positiva utvecklingssatsningar kommer att genomföras kommande säsong.
Föreningens organisation förstärks med ytterligare kompetens i ledningen genom nytillsättning av en klubbdirektör. Organisationen tar höjd för att kunna växa och utvecklas.
Hela sportledningsgruppen formas i ny satsning. Vi klargör rollerna som rekreationshockey-, ungdoms-, junior- och senioransvarig och en nyformad sportchefsroll som ansvarar för hela föreningens sportliga utveckling har också skapats.

SHL-match

Frölunda kommer till Halmstad Arena och möter Växjö den 12 augusti.

Så får vi återigen se SHL-hockey i Halmstad Arena. Nu håller vi bara alla tummar att den kan spelas inför publik också. Vi hoppas ni längtar lika mycket som vi gör efter detta.
Vi återkommer med mer info vad gäller biljetter och allt annat så fort vi bara kan.

Så här säger Björn Liljander, Assisterande sportchef och ass GM i Frölunda Hockey:
-För oss i Frölunda är det viktigt att samverka & utveckla ishockeyn i hela vår region. Vi vet att det sker ett gediget arbete i dem mindre föreningarna, det här är ett sätt för oss att visa uppskattning. Vi vet också att det sitter ”nya” Joel Lundqvists på läktaren, som börjar drömma stort om framtiden