Blomberg in

Skövde IK meddelar att man skrivit kontrakt med forwarden Anton Blomberg över säsongen 2021-2022.

Den snart 26 årige hårdskjutande forwarden gör därmed comeback i klubben han representerade 2017-2018.

Blomberg som hade en lite speciell säsong 2020-2021 som innehöll flera klubbyten, men avslutades mycket starkt med 11 poäng på 14 matcher i Södertälje SK, kommer därmed göra sin andra sejour i Siken och Billingehov.

Skövde IK:s klubbchef Anders Lundström säger till hemsidan i en kommentar angående att ”Blomman” förstärker offensiven såhär:

Blomberg är en mycket skicklig offensiv forward med väldigt fina egenskaper i den offensiva zonen och specialteams. Han kommer ge oss fina verktyg för att göra mål med sin irrationella spelstil och näsa för det offensiva spelet. Han trivdes väldigt bra när han var här senast och har sedan dess bara blivit bättre i vårt tycke. Det ska bli oerhört kul att få in honom i truppen och se vad han kan hitta på för oss i vinter.

Hemsidan hälsar Anton välkommen tillbaka till Skövde och Billingehov, och man börjar se fram mot sensommaren och hockeysäsongen allt mer.

Mer om Antons karriär hittar ni här