Välkommen Lukas Fransson!

KRIF Hockey presenterar i samarbete med DYNACON CONSTRUCTION AB nyförvärvet Lukas Fransson!

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Sportchef Emil Ivansson om Lukas:

– Vi är väldigt glada över att Lukas kommer till oss. Lukas som är forward och högerskytt har hunnit med ett femtontal matcher med Tingsryds AIF i Hockeyallsvenskan. I fjol spelade Lukas med Kalmar HC i HE och stod för 9 mål. Han är en hårt arbetande forward som är bra på skridskorna. Han är stark på pucken och är grymt jobbig att möta. Dessutom väldigt användbar i vårt PK. Lukas är i en bra ålder och vi tror på fortsatt utveckling i KRIF.

Varmt Välkommen Lukas!

Kontraktet är skrivet på ett år med start 1/8 2021.

Läs mer om Lukas: Lukas Fransson – Elite Prospects

Klara spelare sedan tidigare; Felix Tengvall (mv), Eddie Levin (fw), Sebastian Magnusson (fw), Oliver Glennmar (fw), Isak Edman (mv), Otto Henell (fw), Gabriel Johansson (fw), Jonas Nyman (fw), Jonathan Karlsson (b), Jacob Hallberg (fw), Oliver Olsson (fw), Tim Bothén (b), Noa Lindqvist Muci (fw), Martin Ekström (b), Lucas Fredin (b), Martin Pärna (fw), William Pettersson (b), Rasmus Olofsson (fw)

Alltid Oavsett!