Välkommen Wilhelm Wassberg!

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Best AB nyförvärvet Wilhelm Wassberg!

Sportchef Emil Ivansson om Wilhelm:

– Vi har hela tiden letat en back som sätter en stolthet i defensiven och är användbar i vårt PK, och Wilhelm känns gjuten för den rollen. En skolad back som fått sin fostran i Färjestad BK men som även gjort en säsong i Nordamerikas NAHL. Han är stor och stark och bra i spelet framför eget mål. Han har ett bra första pass och kan leverera pucken nerifrån. Han är bra tränad och väldigt ambitiös. Wilhelm har erfarenhet från Div1 då han spelade i Grums förra året och nu ska han utvecklas ännu mer hos oss.

Varmt Välkommen Wilhelm!

Kontraktet är skrivet på ett år med start 1/8 2021.

Läs mer om Wilhelm: Wilhelm Wassberg – Elite Prospects

Alltid Oavsett!