Joseph Berger är tillbaka!

KRIF Hockey presenterar i samarbete med Gamla Jernboden nyförvärvet Joseph Berger!

Sportchef Emil Ivansson om Joseph:

– Joseph är trots sin ungdom en erfaren hockeyspelare med J20 Superelit i både Frölunda och KHK, ett par matcher i HA, ett 15 tal matcher i HE med KRIF under 18/19 samt 19/20 och under senaste tiden, en och en halv säsong med Hanhals i HE, där han enligt mig stack ut. Därför är vi väldigt glada att han ansluter till oss. Han är en offensiv back som gillar att följa med i anfallen, dessutom jobbig att möta i närkamperna. Han är bra på skridskorna vilket gör honom till en följsam back i spelet utan puck. Vi har haft bra samtal med Joseph och ser framemot att se honom i vår miljö.

Vi säger varmt välkommen tillbaka Joseph!

Läs mer om Joseph: Joseph Berger – Elite Prospects

Alltid Oavsett!