Skövde IK söker Säljansvarig

Skövde Ishockeyklubb är en av Hockeyettans största föreningar med över 350 aktiva spelare och ca 100 ledare. Vi har genomgått ett stort förändringsarbete de senaste åren och nu vill vi ta nästa steg på klubbens resa och söker en Säljansvarig.

I rollen som Säljansvarig ansvarar du för att driva och utveckla föreningens sponsorsamarbeten (företagsmarknad) och föreningens supportererbjudande (privatmarknad). Tillsammans med Klubbchef och Matcharrangemangsansvarig tar ni föreningens erbjudanden och upplevelse till nya nivåer.

I tjänsten ingår att:

  • Bibehålla och utveckla befintlig sponsorportfölj
  • Skapa nya affärsmöjligheter och sponsorsamarbeten
  • Planera och genomföra sponsor/nätverksträffar
ul>

Tjänstens omfattning och upplägg kan diskuteras. För rätt person ges goda förtjänstmöjligheter och tjänsten utgår från Kansliet på Billingehov och/eller delvis från hemmet och kommer under perioder innehålla kvälls- och helgarbete (under säsong).

Vem passar in i rollen?

Du som är affärsmässig och har ett gediget intresse av försäljning och har lätt för att bygga relationer. Du som gillar sociala sammanhang och att vara en del i något större. Du måste också vara engagerad och vilja utvecklas i ett lag. Om du också är en person som gör och som gillar när det ”känns rätt”, då ska du söka till oss.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska och har goda kunskaper i CRM-system och Office.

För rätt person erbjuds ett stimulerande, utmanande och väldigt roligt jobb i en förening som vill uppåt och framåt – på alla plan.

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och kan tillsättas före sista ansökningsdag, som är den 6/8. Frågor om tjänsten besvaras av Klubbchef Anders Lundström och/eller Ordförande Alexander Fornsjö.

Telefon Anders: 0722-12 22 18
Telefon Alexander: 0708-48 58 11

Ansökan skickas till: [email protected]