Nuläge i A-lagstruppen!

A-laget har spelat två träningsmatcher under försäsongen, mot Hanviken och Segeltorp, där man vunnit båda matcherna. Nu är man inne i en intensiv träningsfas utan att spela matcher, nästa träningsmatch är på hemmaplan onsdag 22 september när Segeltorp gästar Björkängshallen.
Hur ser du på försäsongen hittills?
  – Vi har sett positiva sekvenser i vårt spel under de två matcherna som vi har spelat hittills, men vi har även saker som vi behöver förbättra vilket är fullt naturligt under försäsongen. Träningsmässigt har vi ett bra upplägg och killarna i laget jobbar hårt varje dag och det är god stämning i gruppen, säger A-lagets tränare Peter Nylander 

Vi har haft några spelare på try-out under en tid, vad är din kommentar kring dem?
– Charlie Granath, som kom in under våren, har själv valt att lämna p.g.a. privata skäl. I övrigt är truppen inte helt klar ännu, vi har fortfarande några spelare som slåss om de sista platserna. En av de som är med och utmanar om en plats i laget är Simon Delden som tillkom under augusti, säger Peter

A-lagstruppen:
https://www.hockeyettan.se/huddinge-hockey/lag/a-laget/

Här hittar du statistik om Simon Delden>>

Foto: Ronnie Rönnkvist