Kalmar HC hemma

Ikväll väntar den första matchen av tre den här intensiva veckan. Kalmar HC gästar, nedsläpp 19.00.

Tranås AIF kommer senast från en 3-0 förlust borta mot Nybro. Laget spelade bra i två perioder, men gjorde sedan en svagare sista period vilket inte räcker till i en så här tuff serie. Men chans till revansch finns redan ikväll.

Det är viktigt att vi håller oss kompakta och visar smarthet, precis som vi gjorde mot Nybro i 40 min. Vi pratar om att vara disciplinerade, det håller inte att dra på sig så många utvisningar som senast. Framåt blir vi lite långsamma när vi får fast spelet, så där måste vi bli rakare och visa ”killer instinct” framför mål, säger huvudtränare Arto Miettinen.

I laget finns en del skavanker och sjukdomar. Tränarduon har dock valt att inte namnge de som saknas inför matcherna. Klart är i alla fall att backarna Max Wattvil och Elias Wiberg från IK Oskarshamn J-20 finns med i dagens match. Målet vaktas av Victor Johnson.

TAIF-Rummet öppnar 17.30 för medlemmar i Flying Cranes, är du inte medlem kan du bli det här

Välkomna till Stiga Arena!

Köp biljett |Köp Livesändning

Köp Halva Potten-lotter
Glöm heller inte att köpa Halva Potten lotter. Ni hittar information om hur ni gör det länken nedan. Vi säger också stort grattis till Herman Lundin som senaste matchen tog hem halva potten på 3 640 kr!

Läs mer om halva potten här