KRIF lånar back från Västervik

KRIF Hockey lånar in en back från Västervik till morgondagens match mot Tranås.

Emil Ivansson om lånet:

– Då skador finns och vi är kort om backar har vi letat efter en lösning att stärka upp vår backsida. Vi kommer därmed från söndag att låna Martin Fransson ifrån Västervik. Martin behöver lite mer speltid och vi har ett behov. Så vi hoppas att både vi, Västervik och Martin själv kan gynnas av detta. Martin har under tiden i Troja visat att han kan spela på den här nivån och han är en stor back som har sin uppsida i offensiven. Lånet gäller kommande 4 matcher så länge inte Västerviks situation ändras. Vi tackar såklart Västervik för ett gott samarbete!

Martin Fransson på EliteProspect: https://www.eliteprospects.com/player/240091/martin-fransson

Alltid Oavsett!

 

Foto: Västervik