Ny målvakt ansluter från Hockey Allsvenskan

Vallentuna Hockey har idag gjort klart med en ny målvakt från Hockey Allsvenskan

Oscar Leijon ansluter till Vallentuna Hockey med omedelbar verkan och gjorde sin första träning med laget igår.

-Vi är mycket nöjda över samarbetet vi har med Almtuna IS där vi nu kommit fram till en för alla parter bra lösning där Oscar ansluter till oss på heltid, säger Patrik Stolt GM Vallentuna Hockey.

-Vi får en mycket lovande och spännande målvakt på plats tillsammans med Alexander Jirhage då kontraktet med Laurynas Lubys slutar 2021-10-31. Oscar har denna säsong gjort ett flertal matcher i HA, senast var mot HV 71 där han gjorde en kanon match då matchen gick till GWS där dock Almtuna fick se sig besegrade men knep en poäng mot topplaget HV71 i deras jakt på återkomst till finrummet i SHL.

Oscar är en Almtuna produkt rakt igenom och är en av flera lovande -02 målvakter runt om i Sverige. Vi hälsar Oscar välkommen till Vallentuna Hockey och vi tackar Layurynas Lubys för tiden i Vallentuna Hockey och önskar honom lycka till i sin fortsatta hockey karriär.