Efter KHK – Hammers

Hammers förlorade mot Karlskrona med 4-7 där KHK satte de två sista målen i tom kasse. Hammers hamnade i underläge halvvägs in i den första perioden och kämpade sedan sig tillbaka i matchen och inledningen av tredje så kvitterade man så till 4-4 men KHK tog åter ledningen och i ett försök att återigen kvittera tog man ut Nivalainen men så som det ofta slutar satte KHK både 6-4 och till slut 7-4.

Fredda är trotts allt nöjd med hur laget spelade. Man visade vilja när man jobbade sig in i matchen och kvitterade och var väldigt nära att ta ledningen i mitten på tredje perioden innan KHK istället gjorde just detta.

Nu gäller det att ladda om och läka skador innan Vår-serien drar igång den 12/12. Nu väntar vi först med spänning på serieindelning och spelschema.