*Uppdatering av spelartruppen* *Grundseriens sista omgång mot AllEttan klara Strömsbro IF*

Ikväll tar Vallentuna Hockey emot Strömsbro IF på hemmais och inför kvällens match har det landat inte mindre än fyra nya spelare. Sedan tidigare blev Rasmus Järvelin spelklar och följde med laget till Visby på söndag kvällen. Det blev en förlust med klara 1-7 då man endast kom till spel med 3 femmor. Sedan har Hampus Henriksson anslutit och tränat ett antal pass med oss.

Idag är Tobias Ericsson spelklar, en oerhört viktig återkomst efter att ha fått hela förra säsongen spoilerad pga axel skada som ledde till operation. Hans rutin kommer att bidraga på alla sätt och det känns spännande att se vad denna rutin kommer att ge.

Slutligen så har vi landat en ny målvakt i Hugo Haas, en ung talang från Tjeckien, oprövad i senior sammanhang men med många väldigt fina vitsord där målvaktstränare Ola Kahems kontakter hjälpt till.

Kvällens match saknar betydelse för serien och tabell placeringar men det som är viktigt är att få ett bra avslut, ett kvitto  att ta med sig inför återstarten den 5/12 resp 12/12 för respektive lag.

Ikväll är det gratis inträde om man är innehavare av Vallentuna Hockeys reselott, med ett första pris om valfri resa för 40000kr och ytterligare 9 fina vinster från 30000kr till  10000kr till valfritt resmål. Dragning av lotteriet sker ikväll i en av periodpauserna. Det finns fortfarande chans för dig som inte har köpt lott att köpa på plats.