Välkommen hem, Oscar Josefsson!

HC Dalen har gjort klart med ett välkänt ansikte inför Allettan. Oscar Josefsson som valde att lägga skridskorna på hyllan efter förra säsongen är tillbaka där han hör hemma. ”En fantastisk känsla att vara tillbaka i Dalen igen, säger Sune”.

 

Oscar Josefsson anslöt till HC Dalen från IK Oskarshamn säsongen 18-19 som då spelade i Hockeyallsvenskan. Sedan dess har det hunnit bli 72 poäng på 110 spelade matcher. Oscar Sista säsongen i Dalen hade ”Sune” som han även kallas rollen som assisterande lagkapten innan han valde att lägga skridskorna på hyllan för att satsa på den civila karriären. Under nuvarande säsong så spelade Oscar två matcher med Black Wings där han satte klubbrekord med 14 inspelade poäng under en och samma match. Vi vill tacka Black Wings för en smidig övergång.

-En fantastisk känsla att vara tillbaka i Dalen, jag har följt laget vid sidan och att nu få chansen att hjälpa till ute på isen ska bli väldigt roligt, jag ska försöka bidra med min rutin och förhoppningsvis även göra en del poäng. Vi har ett starkt lag och får vi ihop allt så har vi alla möjligheter till att gå en lång vår tillmötes, säger Oscar Josefsson.

Oscar blir det första nyförvärvet inför Allettan som startar den femte december. Pelle Gustafsson  tränare och sportchef i Dalen har som målsättning att fylla på med ytterligare två spelare innan serien drar igång igen.

-Roligt att Oscar är tillbaka igen. Han är en kille som känner vår verksamhet väl och har ett stort hjärta för klubben. Han har rutin tidigare spel i Allettan och i honom vet vi vad vi får så det är en bra känsla att han är tillbaka hos oss igen, säger Pelle Gustafsson.

 

Kontraktet med Oscar gäller säsongen ut.

 

Piotr Arvidsson
HC Dalen

 

Dalens mirakel – Emil Larsson dagen efter det osannolika dramat: ”En på miljonen”