Biljettsläpp Skövde IK – Mariestad BoIS HC, den 7/1, kl. 19.00

Nu släpper vi biljetter till Skaraborgsderbyt. Den 7/1 gästas vi av Mariestad BoIS hemma i Billingehov! Vi vet att de nya restriktionerna inte är vad någon hade hoppats på men läget är som det är och vi hoppas verkligen att våra supportrar, sponsorer och alla ideella krafter sluter upp och stöttar oss! Tillsammans är vi som starkast.

Nedsläpp: 19.00
Entrén öppnar: 17.45
Vi släpper 400 biljetter till försäljning exkluderat säsongskort och sponsorkort. Till denna match gäller inga fribiljetter, varken 1957-klubben eller andra. Vi ber om förståelse för detta.

Biljetter finns i följande kategorier:
160kr sittplats
110kr ståplats (blir sittplats pga restriktioner). Bokar man ståplats är det sittplats på ståplats. Det finns utlagda sittdynor och stolar som är utmärkta att sitta på.

Biljetterna ni köper till sittplats är numrerade men egentligen är dem onumrerade och vi äger rätt att flytta bokad plats en rad upp eller ner, samt i sidled. Detta pga rådande restriktioner om avstånd samt att vårt biljettsystem inte kan sälja onumrerade sittplatsbiljetter.
Det kommer också gå att köpa biljett i entrén – betalning med Swish eller Kort (önskar vara kontantfria) men pengar är pengar…

Köp era biljetter här: Skövde IK – Mariestad

Information för er med säsongskort:
Ni med säsongskort privat eller företagskort kommer att kunna gå på alla hemmamatcher i Billingehov under nuvarande restriktioner. Vi behöver dock placera ut alla med säsongskort med avstånd, varför det inte är säkert att du kommer att sitta på din ordinarie plats. Vi gör allt vi kan för att alla ska bli nöjda och hoppas på er förståelse. Vi kommer att skicka ett mail till våra sponsorer inför varje match där vi vädjar att ni anmäler om ni inte kommer. Detta är oerhört viktigt för föreningens ekonomi då vi annars kan sälja fler biljetter till given match.

Glöm inte ditt vaccinationspass med giltig ID-handling att visa upp i entrén.

Vi hoppas på och ser fram emot fullsatta läktare och bra tryck trots rådande läge!